четвъртък, 30 декември 2010 г.

Siwa Sand Dunes

7 коментара:

почивки лято 2012 в Кушадъсъ каза...

много красива снимка, с нетърпение очакваме да публикуваш нещо ново

Екскурзии Австрия каза...

Браво на този Simon, снимката е жестока, светлината е много добра, идеална.

почивки Франция каза...

Поздравления за добре направената фотография. Снимката е напълно реална, идва ти да скочиш в пясъка. Много топла и нежна. Една голяма пустиня и където и да се обърнеш си заобиколен от този ситен и горещ пясък.Допада ми ъгъла, от който си снимал и тези малки образования от пясък във вид на топчици придават по друг вид на снимката.В далечината се виждат като малки планини от пясък и синъото небе от единия ъгъл се стеснява към другият. Перфектна! Ще очаквам и други твои публикации, много успехи желая.

екскурзия дубай каза...

Страхотна снимка! Пустинята, морето и небето са може би единствените пусти пейзажи, от които винаги стават прекрасни снимки. Ще споделя за блога ти с една приятелка, която е любител фотограф и би го оценила. Пустинята за мен винаги е била нещо мистично, като същество със собствени тайни, които можеш да разгадаеш само, ако живееш там. Имам усещането, че въпреки безбройните научнопопулярни филми за живота в пустинята тя все има нещо, което крие...

доставка на млечни продукти каза...

Винаги съм оставала силно впечатлена от пустиниите, ако не се лъжа на кюрдски пустиня беше shraa.Много са величествени, красиви и в следващият момент много страховити.Пустинята е една, но с две противоположности.През денят е горещо, слънцето е направо убийствено, а през нощта става толкова студено, че също може да не дочакаш сутринта.Нормално е в тези температурни аномалии да ти се привиждат оазиси и миражи.Картината е разкошна, дано по често качвате подобни публикации.

парфюм булгари каза...

Красива и величествена е пустинята. Там може да очакваш всичко.Снимката е уникална.

екскурзия дубай каза...

Една истниски дива пустош мога да кажа от тази невероятна снимка, която сте сложили, само липсва и песента на Стинг и щеше да е уникална гледка и слушане.Блога ви е много интересен и винаги попаднем на любопитни неща, тази картинка би изглеждала добре и на десктопа да я кача.Показва колко красива може да бъде и пустинята, но през деня, а нощно време толкова опасна.Вятърът как натрупва отделни купчини с пясък и само ги мести, там не е за сам човек.